Zeptagram avanza

Börsnotering av Zeptagram AB på Spotlight år 2023

Börsnotering av Zeptagram AB på Spotlight år 2023 – Nyemissioner.se

Zeptagram erbjuder en plattform/börs för musikrättigheter samt andra IP-rättigheter som hanteras med hjälp av blockchainteknik. Plattformen gör det möjligt …

Börsnotering av Zeptagram AB på Spotlight år2023. Värdering av aktier och företag för att investera. Vilka ägarna är.

Zeptagram aktie | Följ alla nyheter & bevaka bolaget…

Zeptagram aktie | Följ alla nyheter & bevaka bolaget… – Börskollen

Vad skriver finansmedia om Zeptagram? Är aktien noterad på börsen och vad heter i så fall Zeptagram aktie? Kan jag köpa Zeptagram aktie hos Avanza och Nordnet?

Zeptagram – Kan man köpa Zeptagram aktie på börsen? Följ och bevaka nyheter om Zeptagram, en möjlig framtida börsnotering av aktien och…

Hur kan jag vara med i en börsnotering? – Avanza

Hur kan jag vara med i en börsnotering? | Avanza

Hur vet jag när en börsnotering ska genomföras och hur anmäler jag mitt intresse att teckna aktier?

Bubblan kommer att sprängas / Därför skakar börsen – se grafen

Fondchefen: Bubblan kommer att sprängas / Därför skakar börsen – se grafen

Inbjudan till teckning av aktier i Zeptagram AB (publ) (annons). Finwire / Börskollen Säkrast att teckna och sälja nyintroduktioner direkt – Di …

Nytt svenskt kryptomynt på marknaden – zeptacoin – Dagens PS

15 okt. 2021 — Det svenska företaget Zeptagram erbjuder en blockkedja för handel med musikrättigheter. Nu lanserar bolaget sin egen valuta – zeptacoin.

Det svenska företaget Zeptagram erbjuder en blockkedja för handel med musikrättigheter. Nu lanserar bolaget sin egen valuta – zeptacoin.

Investeringsmöjlighet i en glödhet marknad – Börsvärlden

8 mars 2021 — Emission Zeptagram har utvecklat en plattform som låter allmänheten investera i musikrättigheter och få avkastning via royalties när musik …

Teckna aktier i Zeptagram inför planerad notering – Börsvärlden

Musikrättigheter som investering – Teckna aktier i Zeptagram inför planerad notering

Zeptagram erbjuder en musikmarknadsplats och en NFT-marknadsplats. Musikmarknadsplatsen är ekosystemet för handel med musikrättigheter samt distribution av …

Zeptagram som gör musikrättigheter tillgängliga för musikintresserade investerare och allmänheten genomför en nyemission inför planerad notering. Musikrättigheter har potential att bli nästa stora tillgångsslag och Zeptagram siktar på att bli en av marknadsledarna.

Zeptagram säljer musikrättigheter som NFTs – KULT Magasin

Zeptagram säljer musikrättigheter som NFTs KULT Magasin

8 maj 2022 — Charles Lundman har intervjuat Zeptagrams VD Christina Löwenström och … som gemene mans intresse för att köpa aktier på exempelvis Avanza.

Charles Lundman har intervjuat Zeptagrams VD Christina Löwenström och låtskrivarna Andre Lindal och Anthony Preston om NFTs och musikbranschens framtid.

Kaptena

Undrar du vilka möjligheter du har med dina onoterade värdepapper? Då har du kommit helt rätt. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!

På Tangy market kan du köpa delar av Broder Daniels Shoreline

2 aug. 2022 — Den fungerar lite som aktieappen Avanza. … I Sverige finns det i nuläget bara en annan liknande handelsplats, göteborgska Zeptagram.

Keywords: zeptagram avanza